Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Salt la bara laterală dreaptă Salt la subsol

Hotel Gâlma***

Situat pe valea râului Ialomița, într-o zonă liniștită și ușor accesibilă din DN 71 (la 45 km de Târgoviște și 25 km de Sinaia), în Comuna Moroeni, Hotelul Gâlma *** este locul ideal pentru: relaxare cu familia, diverse petreceri, întâlniri de afaceri, team building-uri, cursuri de formare profesională, activități de protocol, tabere și evenimente speciale.
Cazarea, pentru un număr de maxim 44 de persoane, se efectuează în 18 camere duble și 2 garsoniere, fiecare cu grup sanitar propriu, TV prin cablu și minifrigider.
În restaurantul cu meniu a la carte, puteți servi mâncăruri tradiționale sau din bucătăria internațională, preparate de maeștrii noștri bucătari.
Sala de conferință, pusă la dispoziția turiștilor, este dotată corespunzator organizării diverselor evenimente business: tablă, videoproiector, xerox, flipchart, internet wireless și sonorizare.
Dacă doriți să faceți mișcare, vă invităm la o drumeție montană sau pe terenul de sport în aer liber, dotat și cu instalație pentru nocturnă.
Iar dacă vremea nu ține cu noi, nu vă veți plictisi nici în interior, unde puteți alege dintr-o varietate de metode de divertisment: relaxare la piscină acoperită sau la saună, joc (tenis de masă, biliard, diverse jocuri de societate).

Contact

Galerie